Diverse

18. september 2012

 

Startside
B. Cito Album
B. Cito Tekst
Fotoalbum
Om mig
Diverse

Møllertræf 2012

I År var vi 10 mødt op, og vi havde en hyggelig Eftermiddag, Jeg havde glemt mit Fotografiapparat, der var forslag om at vi skulle finde et sted hvor vi ikke var afhængige af Vejret, det prøver vi så at finde ud af måske Frilandsmuseet, og lad os så blive mange flere af vore Kusiner og Fætre med påhæng.

Den Sidste Lørdag i August

 

 

I År var det et rigtig møgvejr, så  vi opgav at mødes i Dyrehaven, men vi kommer igen i 2012 og vi håber at der møder mange flere end der plejer husk dagen sidste Lørdag i August

 

Møllertræf 2010
Vi var atter i Dyrehaven og der var 19 mødt op og vi havde en hyggelig Eftermiddag, Vi kunne blot tænke os at der var flere Efterkommere efter Peter Johan Petersen Møller og Kirstine Nielsine Rasmussen, der kunne have lyst til at mødes med Børn og Børnebørn og Fætre og Kusiner med
Påhæng, jeg synes at det er en god Tradition der bør videreføres i mange år endnu. Efter Træffet var der flere der tog en tur på Dyrehavsbakken
Husk Dagen næste År sidste Lørdag i August

Møllertræf

Møllertræf

Møllertræf

Møllertræf

Møllertræf

Møllertræf

Møllertræf

Møllertræf

 

 

 


Møllertræf 2009.
I år var vi så i Dyrehaven i Ulvedalene vi var 17 mødt op og vi havde en hyggelig Eftermiddag, hvor vi sludrede om Vind og Vejr og hvad der ellers var aktuelt, hen under Aften blev vi enige om at tage en Tur på Bakken, men nogle tog Hjem i stedet for, alt i alt havde vi haft en dejlig dag alle sammen.  

Møllertræf 2008.

          I år var der lidt uenighed om hvor vi skulle holde Møllertræf Bon Bon Land eller et andet sted. Andelsbyen "Nyvang" ved Holbæk blev valgt, her mødte så femten op, vi startede med at gå med på en Rundvisning ledet af en af de frivillige ansatte, en hyggelig og lun Fyr han fortalte om hvordan man levede i gamle dage og om hvad der ellers var sket på Andelslandsbyen "Nyvang" Vi så først et Statshusmandssted nogen var inde i stuehuset medens andre beså staldene og Dyrene, bagefter gik turen til Smedien her var en Smed i gang med at smede og han forklarede om sit arbejde før og nu medens tilhørerne fik sig en tår af det medbragte, turen gik så videre til Mejeriet og Brugsen, et populært sted hvor der blev gjort mange indkøb, næste punkt på programmet var Kirken her var der flere der syntes at det snart var på tide at få noget fast føde indenbords, så forlod vi rundvisningen og fandt nogle borde og bænke hvor vi kunne spise.
Da vi var færdige med at spise ville vi ud at køre en hestevognstur rundt på området, vi fik imidlertid besked på at der ikke blev flere ture idag, så gik vi rundt og kiggede på forskellige udstillinger bl.a. en hel hal fyldt med gamle hestevogne både til arbejde og fest, mens vi gik rundt der fik vi besked om at der alligevel kunne arrangeres en hestevognstur den var vi med på til slut samledes vi på parkeringspladsen og fik os en gåhjemtår her var der flere der foreslog at vi fremover skulle holde Møllertræffet et bestemt sted hvert år. Der blev foreslået Dyrehaven, men der blev ingen valgt til at føre det ud i livet, det må vi så snakke om i løbet af året.

       

Møllertræf 2005.

Vi havde et yderst vellykket Møllertræf den 27-8-2005 i Gerlev Legepark, ikke mindst fordi Karina ledede det hele på professionel vis, jeg synes at hun klarede det virkelig flot, vi havde en rigtig oplevelsesrig dag i Legeparken, og vejret var jo med os, Først prøvede vi nogle af de mange spil der var på den øverste del af Legeparken, der var mange forskellige spil nogen der var sværere end andre, ved middagstid gik vi ned i Parken og nød vor medbragte madpakker og drak kaffe, herefter legede vi nogle fælleslege det var især nogle fangelege, her var Lene meget uheldig med at træde forkert, så hun forstuvede sin ene fod, derefter var vi oppe at "slå Munk", senere var vi nede og prøve nogle mere kampprægede lege, og det blev omsider lukketid i parken, og vi drog trætte af sted til Vemmelev forsamlingshus  
Aftenen med spisning i Vemmelev forsamlingshus, havde Kirsten som den erfarne kok, hun havde foretaget indkøb og tilberedning af maden, alt sammen til UG med Kryds og Slange, og det var tilmed økonomisk så det var så billigt for os alle, mit forslag var jo på ca. 100 Kr. pr. næse, men Kirsten klarede det for 85 Kr. og der var Forsamlingshuset inkluderet, det drejede sig om 800 Kr., men hvorom alting er så klappede det hele fint, og jeg tror at alle var godt tilfredse. Det kan vi godt gøre om en anden gang.

En anden gang: Karina foreslog at vi sku' ta' ud at ro kano næste år, Niels foreslog at vi sku' holde Møllertræffet den sidste Weekend i August hvert år, det var der tilslutning til  begge forslag, så vi har noget at glæde os til igen. Det hører vi nok mere om senere.

Jeg har taget nogle fotos som jeg har lagt ind på siden. 

  Fotos fra Møllertræffet 2005.

Keglebane

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Spilleplads

Sjippe

I Forsamlingshuset

I Forsamlingshuset

I Forsamlingshuset

Møllertræf 2006.

I år havde Karina og Michael ( Turbo) arrangeret Kanosejlads og tur med Bådfarten for de "gamle", Turen startede med at vi slæbte kanoerne ned til anløbsbroen, så de var klar til at sejle, vi "gamle" begav os afsted til Nybro, for at  sejle med Bådfarten en tur Bagsværd Sø rundt, båden var overfyldt, så vi tog direkte til Lyngby gamle Mølle hvor vi mødtes med Kanofolkene, her spiste vi Frokost og snakkede om løst og fast, og vi blev enige om at tage til "Den Gamle Have" i Frederiksdal her indtog vi Eftermiddagskaffe, vi tog med Bådfarten og Kanofolkene ville en tur ud på Furesøen, her startede imidlertid et kraftigt Tordenvejr og Regnen styrtede ned, men vi slap alle mere eller mindre våde til Kanoklubben "Pust", hvor vi fik fart i Grillen og resten af Aftenen gik med Spisning og Selskabelighed indtil vi sluttede ved ca. halvellevetiden, et Arrangement til UG med Kryds og Slange.

Her er nogle billeder som jeg tog under Møllertræffet 2006.

Venter på Baadfarten

Venter

Kano

Kano

Kano

Kano

Kano

Ved Nordre Moelle

Ved Nordre Moelle

Ved Nordre Moelle

Eftermiddagskaffe

Den Gamle Have

Den gamle Have

Eftermiddagskaffe

Den gamle Have

Orla

Herdis og Orla

Hvad sker der

Camilla og Mor

I Klubhuset

Lis og Hundene

Grillaften

Mere Grill

Ogsaa Grill

Grill

Grill

Grill

Grill

Turbo og Kenya

 

 

Møllertræf 2007.

Vi havde en rigtig dejlig dag i Frederiksværk, vi kunne godt have tænkt os at der var lidt flere, der havde lyst til at møde deres Fætre og Kusiner, nå men vi mødtes ved "Frederikkes" anløbsbro Kl. 11.00, herfra gik turen op til Bålpladsen i skoven, her indtog vi vor frokost, og havde det vældig hyggeligt indtil vi skulle en tur med "Frederikke" Kl. 14.30, en tur hvor vi fik en historie om Arresøen, det var en hyggetur blot kunne vi godt have undværet den blæst der var den dag, Kl. 15.30 gik turen så til Frederiksværks Cykelklubs lokaler hvor vi hyggede os og spiste Johns Oksemørbradgryde, det var noget alle kunne lide, der blev ihvertfald spist op. Kirsten foreslog at næste Møllertræf skulle gå til BonBonland, så reserver den sidste Lørdag i August 2008.

 

Tæppet er bredt ud

Meta i Kondirummet

Meta Træner

Luna

Herdis og Orla

Annette og Henrik

John

Paul

Kirsten og Meta

Lene og Meta

Frokostpause

Luna

Luna

Luna

Luna

Luna

Luna

Luna

Conny, John, Henrik og Annette

Luna

Luna

Luna

Luna

På Arresøen

På Arresøen

På Arresøen

Liselotte

Møllertræf i  Dyrehaven 2004.
Der spilles rundbold, jeg var taget hjem da Asger havde Podagra og kunne ikke holde ud at være der.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

     

Dette Websted blev sidst opdateret 18. september 2012